Onze modieuze collectie is van een hoog kwaliteitsniveau en biedt de lange vrouw een breed scala aan mogelijkheden: sportief en nonchalant voor in en om huis, businesssuites voor naar het werk en stijlvolle combinaties voor diverse gelegenheden.

De lange vrouw vanaf 1.80m kan bij All about Eve goed terecht. In broeken leveren wij twee lengtematen, zodat ook vrouwen van 1.96m of dames met erg lange benen kunnen slagen. Uit eigen ervaring weten de dames van All about Eve met welke kleedproblemen hun klanten te kampen hebben: een te korte broek staat echt armoedig. Het gaat trouwens niet alleen om die paar centimeter extra; ook de kruisnaad van een broek is vaak te kort en de knie zit op de verkeerde hoogte. Bij blouses en jasjes zitten de coupenaden en de taille op de verkeerde plaats en de zakken zitten te hoog. Onze klanten komen vaak met rode wangen de paskamer uit, omdat ze eindelijk leuke, vlotte kleding hebben gevonden die goed zit.

Om onze klanten nog meer van dienst te zijn is een deel van de collectie die in onze winkels hangt, nu ook online te bestellen. U winkelt eenvoudig van achter uw beeldscherm in onze webshop, zoekt uw maat in ons matenschema en plaatst uw bestelling in het winkelmandje. Wij zorgen voor een correcte afhandeling en mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw aankopen, dan krijgt u uw geld terug.
  • #1 g.Deijkers - medewerker
    2007-04-05 13:44:23
    goede kwalitijd

Geef uw beoordeling:


© 2005 - 2024 by Solid.