Advertentie
inmac
Inmac is sinds 1987 actief op de Nederlandse markt en richt zich op de zakelijke markt.
Dynabyte is door heel Nederland goed vertegenwoordigd met het grootste assortiment hardware, software, gaming, supplies en communicatieapparatuur.
replacedirect - http://www.replacedirect.com
replacedirect
Specialist op gebied van Accu's/batterijen, Adapters/Voedingen en overige Onderdelen/Parts voor hoofdzakelijk notebooks, maar ook voor PDA's, Camcorders, Fotocamera's, Powertools, GSM en overig portable apparatuur.
jouwstarter - http://www.jouwstarter.nl
jouwstarter
Jouwstarter is een nieuwe speler op het gebied van eigen, unieke startpagina"™s.
Powerball Europe - http://www.powerball-europe.com
powerball-europe
Bijna iedereen die wel eens achter de computer werkt kent het wel: zo"™n zeurend tintelend gevoel in de vingers, hand, pols en/of onderarm.
méér dan alleen computers - http://www.informatique.nl
informatique
Informatique verkoopt al meer dan 10 jaar met succes computers, componenten, notebooks, monitoren, games, dvd"™s en alle aanverwante artikelen via de website en via haar winkels.
MegaSellers - http://www.megasellers.nl
Alle A merken worden door MegaSellers vertegenwoordigd zoals HP, Toshiba, Sony, Microsoft, Philips, Canon.
Misco - http://www.misco.nl/
Misco is één van de grootste leveranciers van standaard PC software, hardware, randapparatuur, printersupplies, media, PC meubilair, datacom- en netwerkproducten.
NoRRoD - http://www.norrod.nl/
Verkoop van systemen, losse onderdelen, software en computerboeken door de winkels uit Groningen uitgebreid met nieuws, productinformatie en vacatures.
DP Solutions - http://www.dpsolutions.be
dpsolutions
Binnen het KMO-segment zijn computers nauwelijks meer weg te denken en zelfs noodzakelijk voor een efficiënte communicatie met klanten/leveranciers, boekhouding, facturatie .

© 2005 - 2022 by Solid.