Draadloze beeld babyfoons van Luvion.
 • #1 Anne - consument
  2007-06-01 12:30:40

  Ik heb de Luvion babyfoon via google gevonden en ben er erg blij mee. Het bereik is goed en ook het beeld is helder. Hij is wel iets duurder dan andere babyfoons met monitor (had hiervoor een Philips), maar wel stukken beter. Verder ziet de babyfoon er ook gewoon goed uit en was alles in de doos netjes aangeleverd.

  Betaling is via Ideal gegaan en werkt uitstekend. Een absolute aanbeveling!

 • #2 Pavlik - consument
  2007-09-24 18:17:12

  Bij de Luvion babyfoon is duidelijk bezuinigd op bouwkwaliteit. Licht van display schijnt aan de zijkant door de behuizing heen, knopjes niet degelijk, ledjes van kanaalselectie hebben we afgeplakt want s'nachts te fel, constante ruis op geluid waardoor volume alleen laag in te stellen, camera wordt heet bij aanspreken infrarood.

  Beeld lang niet altijd glaszuiver in en rondom huis, alleen bij goede ontvangst positie en dat is vaak even zoeken.

  Voor €189,- hadden we veel meer kwaliteit verwacht.

 • #3 Rogier de Koning - consument
  2007-09-28 09:58:21

  Apart, ik herken deze ervaringen geenszins.

  Wellicht extreme pech/ slechte serie??? Ik heb de Luvion inmiddels 7 maanden en hij werkt nog steeds uitstekend. Het licht van het display kan je zo hard (of zacht) zetten als je maar wilt en het geluid is ook goed. Hiervoor had ik een alecto met beeld maar grote voordeel van de luvion is ook het bereik. Verder aangesloten op de TV.

  Ik heb ook een extra camera voor de oudste...al met al wat mij betreft een goede aankoop..

  Succes

 • #4 Sandra - consument
  2007-11-28 02:22:57

  Ik heb de Luvion Babyfoon van mijn ouders gekregen die ze op het internet hadden gekocht. De Luvion heeft een goed bereik, het geluid is prima (een open kanaal) en het beeld is in kleur en ook snachts voldoende zicht.

  Batterij gaat ongeveer 2,5 uur mee wat ik wat kort vind, aan de andere kant is die ook zo weer opgeladen... Kan deze babyfoon absoluut aanbevelen als je een babyfoon met video zoekt...

 • #5 Frank - consument
  2008-01-06 19:05:34
  Prima levering via internet. Binnen twee dagen in huis. Bij ingebruikname bleek geluid defect. Zonder problemen een nieuwe gekregen. De nieuwe bleek beter beeld, geluid en bereik te hebben. Prima bereik in een zeer sterk geïsoleerd nieuwbouwhuis. (de eerste had slecht bereik en veel storig). Ook snachts perfect beeld. Erg handig is dat de babyfoon uitbreidbaar is met extra camera of monitor. Een aanrader...
 • #6 Ronald - consument
  2008-04-07 21:05:22
  De Luvion is een super apparaat, de negatieve ervaring van hierboven is apart. Perfect ding, meerder camara\'s mogelijk, scherp beeld, overdag kleur en snachts infrarood. Op de camera waren enkele led lampje stuk na 4 maanden kapot, binnen 2 dagen een hele nieuwe set!! Wat een service. Kortom; goed apparaat en perfecte service.
 • #7 Petra van den Zande - consument
  2008-06-06 13:22:47
  Wij hebben de Luvion nu 1,5 jaar en gebruiken hem nu ook voor de tweede. Hebben er nooit wat mee gehad, alleen maar plezier! Heel plezierig om je kindjes te kunnen zien en horen. Een goed bereik en mooi beeld. Wij zijn erg tevreden.
 • #8 Marnix - consument
  2008-08-05 20:46:50
  Slechte camera ! Ook bij mij was het 1e exemplaar defect. Bij het 2e exemplaar deed het geluid het beter, echter echte kleuren heb ik nooit kunnen ontdekken. Daarnaast is het bereik (zeer) slecht (haalt het niet bij een babyfoon zonder camera) en is de batterij zeer snel leeg (2 uur). Je kunt dus niet even naar de (achter-)buren (bereik en batterij halen het niet). Zeer veel storingen, ondanks dat wij GEEN draadloos internet hebben, zorgen ervoor dat je het geluid vanzelf zachter moet zetten ..
 • #9 Wim-Henk - consument
  2008-09-24 19:18:06
  Ik heb onlang ook een Luvion gekocht. De levering was goed en op tijd. Maar de klachten zoals deze hierboven staan vermeld doen zich ook bij ons voor (ruis, warme camara slecht bereik). Veel storing en bij de buren kom ik ook niet met de babyfoon. Ik heb vandaag even contact gezocht met de leverancier en hoop snel een goed werkende babyfoon te krijgen. Zoals hierboven te lezen werken ze dus ook wel goed. ligt dus erg aan het type zelf. De kleuren zijn trouwens wel goed (mits voldoende licht)
 • #10 Annemiek en Joris - consument
  2008-10-08 19:35:12
  Wij hebben inmiddels 3 maanden geleden (begin Juli) een luvion met camera gekocht. Hij wordt iedere dag gebruikt en nog steeds zijn we er erg blij mee. We zijn tevreden over het beeld en ook het geluid is prima. Het klopt inderdaad dat je niet heel ver van huis kan maar in ons huis (2-onder-1-kap) functioneert die prima en ook in de tuin is het goed. Ons inziens is de luvion de (duurdere) aankoop dan ook waard.
 • #11 Linda - consument
  2008-10-18 19:55:28
  Hallo, ik ben tot nu ook erg tevreden wil alleen graag weten of het klopt dat zowel de camera als de ontvanger warm worden, bij mij zijn ze allebei erg warm. Verder goed ding.
 • #12 Andre en Caroline - consument
  2008-11-16 20:10:14
  Goede levering en goede babyfoon. Wij gebruiken de babyfoon inmiddels 7 maanden en eigenlijk niets dan lof. Goed ontvangst en handig dat je een extra camera kan toevoegen. Enige min is misschien de prijs.
 • #13 Koert - consument
  2008-12-10 10:58:46
  Hoi, wij hebben ruim drie maanden geleden de luvion gekocht bij babyplezier in Eindhoven en zijn er erg blij mee. We waren een beetje bang voor storing door het draadloos internet maar geen enkel probleem, doet het gewoon goed. Beeld is overdag heel goed en in het donker wel iets minder maar nog steeds voldoende. Wij raden het aan als je meer wilt dan alleen geluid en het leuk vind om je kindje te zien of omdat het handig is (ziek/ver lopen)..mooi product verder
 • #14 Laurenze - consument
  2009-02-14 22:20:05
  Hallo allemaal, we hebben deze babyfoon gekregen van mijn ouders die deze ergens in Almere hebben gekocht (waar precies weet ik niet). Doet het goed, over de afstand ook tevreden (alhoewel iedereen moet realiseren dat een babyfoon met slechts geluid altijd verder gaat- met deze in de tuin/tot de buren) Mooi product en werkt ook naar tevredenheid. Het blijft een beetje een luxe-product om je kleine ook te zien naast te horen. Erg mooi cadeau in ieder geval.
 • #15 peter - consument
  2009-03-17 17:37:52
  Ik heb de luvion besteld op www.dectwinkel.nl en nu een weekje in mijn bezit. Bevalt prima en kan hem zeker aanraden.
 • #16 Linda - consument
  2009-05-01 13:33:13
  Hier hebben we de babyfoon inmiddels al bijna 1,5 jaar in gebruik en in het begin waren we heel tevreden, maar de problemen die hierboven beschreven zijn, zijn er bij ons ook. Beeld valt daarnaast voortaan steeds vaker weg, als het donker is hebben we sowieso geen beeld meer. Ik zou het niet meer aanraden. Op een e-mail die ik gestuurd heb naar Luvion, is niet gereageerd.
 • #17 marlies - consument
  2009-05-05 08:10:54
  Ondanks dat de beeldkwaliteit goed is, toch ook slechte ervaringen met de luvion. aan/uit knopje was al snel stuk, 2 weken moeten wachten op een nieuwe babyfoon. ledjes in camera stuk voor stuk kapot en nu helemaal geen beeld meer... dit terwijl we de camera nooit verplaatsen. de luvion is heel fijn als hij werkt, maar inderdaad van slechte kwaliteit. voor dit geld verwacht je een duurzamer product.
 • #18 Allard - consument
  2009-05-10 00:31:40
  Wij hebben vorige week onze deze babyfoon binnen gekregen. Volgens mij een nieuwe digitale versie. (platinum). Erg goed beeld, duidelijk menu en een bereik-afstand dat meer dan voldoende is. Eigenlijk gewoon een hele goede aankoop want er is niets te noemen dat ons niet aanstaat. We hebben de babyfoon gekocht bij baypark in Kesteren.
 • #19 Alfons - consument
  2009-06-24 11:59:32
  Wij hebben de camera in November 2008 gekocht via Van Zwitserland (www.luvion.nl). Na een maand ging de infrarood van de camera kapot. Na opsturen is die vrij snel vervangen. Een maand of 2 later viel het geluid van de monitor uit. Weer contact opgenomen en na overleg (zij wilden niet eerst een nieuwe opsturen voordat de oude ontvangen was) heb ik toen eerst zelf een nieuwe gekocht om niet nogmaals zonder te zitten. Heb toen nog wel een aantal maal moeten bellen om mijn geld terug te krijgen. Verzendkosten van beide keren heb ik tot dusver nog helemaal niet teruggekregen. Nu is wederom het geluid uitgevallen. Op het voorstel om \'m te kunnen ruilen voor de nieuwe digitale, werdt niet ingegaan. Ik kan hem alleen omruilen voor de \"oude\" versie. Ik ben nu wel het vertrouwen van deze set kwijt want wij doen echt niets wat hij niet zou moeten kunnen hebben. Maar goed, ik ga hem dus wéér terugsturen en maar zien wat er ditmaal gebeurd. Ik houd jullie op de hoogte
 • #20 JWF - consument
  2009-06-25 06:49:06
  Na eerst twee andere beeldbabyfoons te hebben getest, en als waardeloos naar de winkels te hebben teruggebracht, blijkt de nieuwe Luvion platinum nagenoeg perfect. Alles werkt, plug
 • #21 frank - consument
  2009-07-06 11:23:10
  Ik heb de luvion 7 maanden in gebruik. Twee defecten gehad, de laatste (nu dus) is ernstig hij valt gewoon uit dus ook \'s nachts. Onverantwoord. Het enige wat hun als service kunnen bieden is het opsturen en repareren. Maw wie zo\'n onding koopt moet nog een tweede kopen. mocht de luvion defect gaan. En geloof mij die kans is groot € 189,- vragen ze ervoor. Gewoon waardeloos accu werkt nu 2 uur. dit is ook veel te weinig. Conclusie: laten liggen
 • #22 ana - consument
  2009-08-28 19:45:43
  Hoi, Ik heb ook een luvion gekocht heb hem nu 2 maanden in gebruikt de eerste heb ik terug moeten sturen inverband met een te heet camare en slechte bereik. Heb een 2 gekregen en is nog slechter dan de eerste moet hem weer terug sturen. VInd het van zeer slechte kwaliteit voor de prijs die ze er voor vragen zou hem nooit aan niemand aanbevelen slecht slecht slecht is die.
 • #23 daphne - consument
  2009-08-28 20:14:40
  Heb de babyfoon ook nu 5 maanden in gebruik. In nieuwbouwwoning met 2 verdiepingen slecht tot geen geluid. Beeld hapert ook regelmatig. Maar het ergste is, de camera wordt gloeiend heet!! Vind dit geen prettig idee op de bedrand van mijn baby\'tje! Dus wanneer het donker wordt, gaat de stekker eruit. Moet \'m nu opsturen, maar heb dan dus geen babyfoon meer. Dus niet tevreden. Heb een goedkopere camera voor ander kind, deze werkt veel beter! Dus veel te duur voor wat je krijgt!
 • #24 olaf - consument
  2009-09-01 19:14:58
  Slechte camera,stoort bij ons altijd en is niet te gebruiken en dat terwijl de max afstand 5 meter is!!.Luvion trekt zijn handen terug.Slechte service.Geld weggegooid dus.
 • #25 henk - consument
  2009-11-19 19:06:48
  Bij ons is de adapter al een keer vervangen en de nieuwe begint nu ook al te haperen. Ook de camera is inmiddels vervangen, en ook deze doet niets meer. Garantie is verlopen dus geen nieuwe meer. We hebben hem nu 15 maanden en alles is al stuk geweest.
 • #26 noel - consument
  2009-12-20 14:12:31
  Fantatisch apparaat. Nul storingen en ene goed bereik. Gewoon heerlijk. Wij hebben versie 2009.
 • #27 Tamara - consument
  2010-01-05 13:25:16
  Heb de luvion beeldbabyfoon nu 11 maanden. In het begin super blij mee, maar nu alleen maar klachten. Beeld valt soms helemaal weg. Al twee keer adapter kapot gehad. Camera word idd ook erg heet. Veel storingen en hij maakt een brommend geluid. Nu kan ik hem terugsturen voor reparatie, krijg hem binnen 3dg terug zeggen ze. Maar krijg geen leenbabyfoon dus zit ik een paar dagen zonder. Erg slechte service voor zo\'n dure babyfoon!!
 • #28 Beatrijs - consument
  2010-01-24 15:31:20
  Goede babyfoon met onverwacht goed bereik. Toppie ding!
 • #29 Sandra - consument
  2010-05-12 20:54:27
  Heeft iemand misschien de camera los te koop? Hier ook problemen met de leds, vallen uit. Ontvanger werkt nog goed.
 • #30 Janine - consument
  2011-01-21 13:44:50
  Fijne babyfoon.. Alleen jammer dat de baterij zo snel leeg is.. mijn dochtertje ligt nu boven te slapen eens een keer lang haha en nu is de baterij leeg..
 • #31 Marcel - consument
  2011-11-18 20:22:18
  Wat een drama systeem... Alles is al aan vervanging toegekomen! Eerst de adapter van de monitor, toen die van de camera. Toen weer een zijde van de IR led\'s,het bereik is aardig,maar wel veel storing. We hebben nu een CHINEES systeem wat een stuk beter werkt voor ja $65USD (koop wat anders) Sorry voor de negativiteit, maar het is niet verzonnen!

Geef uw beoordeling:


© 2005 - 2024 by Solid.