Algemene informatie

eerstehands.com biedt de gebruikers van deze website een duidelijk overzicht van de verschillende online winkels en webshops die leveren in België en Nederland. Onze database met winkels wordt dagelijks geüpdated waardoor het voor de surfer eenvoudiger wordt om de winkel(s) te vinden die hij nodig heeft.

Doelgroep

De winkels die in onze winkelcatalogus zijn opgenomen, zijn één voor één met de hand goedgekeurd om de eenvoudige reden dat wij geen nutteloze winkels op onze site willen. Als je een link tegenkomt die volgens u om een bepaalde reden niet thuishoort op eerstehands.com kan je dit altijd melden.

We richten ons vooral op nederlandstalige bezoekers.

Positie op eerstehands.com

De winkels op onze website zijn niet geordend zoals op de meeste andere sites. Onze categorieën zijn niet alfabetisch of historisch geordend omdat wij van mening zijn dat kwaliteit een absolute prioriteit is.

In onze rangschikking maken we gebruik van:

· paginawaarde: een waarde die wij aan de site geven en tweemaandelijks wordt herzien;
· backlink: of er een link naar eerstehands.com geplaatst is;
· inbound: het aantal bezoekers dat eerstehands.com bereikt via deze backlink;
· clicks: het aantal keren de winkel bezocht wordt;
· rating: hoe goed de site is volgens onze bezoekers.

Omdat eerstehands de resultaten ordent a.d.h.v. kwaliteit wil dit niet zeggen dat lager gepositioneerde sites daarom slechter zijn. Integendeel zelfs, dit kunnen nieuwere websites zijn ofwel websites die nog niet volledig operationeel zijn. Na verloop van tijd zullen deze automatisch hoger gepositioneerd worden.

Betaalde links zullen altijd voor de “normale” resultaten getoond worden. Wij laten dit enkel toe voor gerenomeerde kwaliteitswinkels, onafhankelijk de prijs.

Link toevoegen

Uw winkel toevoegen op onze website is volledig gratis. Hou er wel rekening mee dat illegale of kindonvriendelijke websites niet aanvaard worden.

Na het toevoegen van je site zal je een mailtje onvangen waarin een link staat om te bevestigen. Als je hier op hebt geklikt, zal uw winkel zichtbaar worden voor onze beheerders.

Deze personen beslissen of uw website al dan niet aan onze kwaliteitseisen voldoet.
Uw gegevens zullen nooit voor andere doeleinden gebruikt worden of zullen niet bekendgemaakt worden aan derden.
Wij behouden echter het recht om links te weigeren.

 

Adverteren

 

Als u op eerstehands wilt adverteren, kan u contact opnemen met een beheerder.
Adverteren kan op 2 plaatsen:

· een banner in het rechtermenu ;
· bovenaan het overzicht met winkels.

Neem contact op men onze beheerders.


© 2005 - 2024 by Solid.