Tekort aan Serotonine kan leiden tot depressiviteit en een negatief zelfbeeld.

Serotonine is een lichaamseigen stof die aangemaakt wordt in de hersenen. Depressiviteit is een geestelijke staat die voort komt door het tekort aan o.a. Serotonine en geeft vaak aanleiding tot koopziekte, ontevredenheid, depressie, overmatig eten, stress en ander ongewoon gedrag.
De Bio Chip werkt preventief tegen allerlei ziektes en via een geheim procede is er informatie op de electromagnetisch geactiveerde magneetstrip gezet die positieve invloed heeft op uw dagelijkse welzijn. Serotonine is een van de belangrijkste neurotransmitters. Neurotransmitters die onder andere verantwoordelijk zijn voor het optimaal functioneren van ons afweersysteem.

Door de elektrosmog (straling van computers/ mobiele telefoons/ magnetrons e.d.) die gebruikt worden in het dagelijkse leven, wordt uw lichaam en geest negatief beinvloed. De Bio Chip beschermt u tegen deze invloeden en werkt tevens preventief tegen allerlei ziektes en allergieen. Ook voor mensen met een Pace Maker, zwangere vrouwen en kinderen (Allergie en ADHD) is de Bio Chip uitstekend geschikt.

De Bio Chip en haar werking is lichaamsvriendelijk. Het verzacht en of vermindert uw klachten aanzienlijk. De Bio Chip geeft u een positiever gevoel over de dagelijkse gang van zaken.U zult dieper slapen, u staat uitgeruster op en bent voor uw omgeving vriendelijker. Het heeft bij een groot deel van de dragers hetzelfde effect als het slikken van Prozac of Seroxat e.d..Toch is de Bio Chip niet schadelijk zoals de genoemde medicijnen/antidepressiva wel zijn. In Duitsland is de Bio Chip een geregistreerd medicijn en zijn er vele duizenden tevreden gebruikers! Voor een hoop dragers van de Bio Chip heeft het hun leven innemend positief veranderd.

De onderstaande psychosomatische- en stofwisseling klachten worden veroorzaakt door een verminderde werking van ons afweersysteem. Dat wordt weer veroorzaakt door een tekort aan Serotonine. De Bio Chip zorgt voor een juiste balans in uw Serotonine huishouding. De op de BioChip opgeslagen informatie is door gyromagnetische/electromagnetisch toepassing tot stand gekomen. Wanneer u de BioChip (BIOTRANSMITTER) op de huid (het grootste orgaan) draagt, wordt de informatie die op de magneetstrip is gezet, getransporteerd via het lymfenstelsel naar de receptoren in uw hersenen.

Geef uw beoordeling:


© 2005 - 2024 by Solid.