Met 14 jaar ervaring in de consumenten elektronica markt is Hermes Electronics een van de meest professionele webwinkels.

Hermes Electronics staat al jaren bekend om haar grote assortiment, kwaliteitsproducten, de goed verzorgde winkel in Utrecht en de snelle orderafhandeling c.q. levertijden van gemiddeld 3 dagen.

Ons assortiment van circa 23.000 artikelen wordt professioneel bijgehouden door regelmatige beursbezoeken en trainingen. Hierdoor zijn wij altijd up-to-date en zijn onze producten markt- conform geprijsd.

Als lid van de Thuiswinkelwaarborg organisatie staan wij ook garant voor betrouwbaarheid. Dit maakt ons een vooraanstaande webwinkel voor consumenten elektronica.
Wij kunnen daarom betrouwbaar zaken doen.

Als beloning bieden wij u een uitzonderlijk hoge vergoeding. Meldt u dus snel aan. Wij kijken uit naar een prettige en vruchtbare samenwerking!
  • #1 Marc - consument
    2007-05-24 12:51:43
    Wat een slechte winkel, beloven binnen 3 dagen te leveren, maar als je dan ruim een week later belt blijkt dat ze naar aanleiding van jouw telefoontje tot de ontdekking komen dat ze het niet op voorraad hebben!? Nou misschien volgende week dan. Wat een oplichters, nooit zaken mee doen, want ze nemen wel je geld maar leveren doen ze niet.

Geef uw beoordeling:


© 2005 - 2023 by Solid.