De postorderboekhandel biedt unieke indexen op trefwoord, rubriek, uitgever, titel of auteur. U heeft uw boeken snel gevonden.
  • #1 Daniel - consument
    2009-03-26 13:21:26
    Een bijzonder slechte webwinkel, waar ik nooit en te nimmer meer een bestelling zou plaatsen. Product besteld om aan iemand als verjaardagscadeau te geven, maar de levering liet 3 maand(!!) op zich wachten, waarbij geen informatie over de status van de order werd verstrekt. De koop heb ik overeenkomstig de regeling voor koop op afstand ontbonden (hetgeen werd geaccepteerd) en ik heb het product geretourneerd. De webwinkel weigert evenwel het reeds betaalde aankoopbedrag terug te storten, omdat in hun administratie niet is vermeld dat het product retour is ontvangen.
  • #2 Cees de Vries - consument
    2009-09-27 08:55:37
    Ik koop bijna iedere maand wat, ze zijn namelijk erg klantvriendelijk. Ik heb eens per ongeluk een verkeerd boek besteld, maar dat kon ik direct terugsturen. Ik had binnen een week mijn geld terug. Ook als ik een e-mail stuur dan krijg ik vaak dezelfde dag nog antwoord en ik wordt ook vriendelijk tewoordgestaan aan de telefoon.

Geef uw beoordeling:


© 2005 - 2024 by Solid.